growing!

     Publicerat: 2011-01-16 Kl: 10:37:03 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer


inte så liten längre!

hon börjar bli stor nu... senaste tiden har det skett mycket förändringrar runt lilla kerstin. vi har bytt ut liggdelen mot sittdel, hon har så smått börjat byta ut lite ersättningsmål mot gröt och mat, hon har bytt till större nappstorlek och vi har tagit fram garderoben i stl 68 som vi blandar med 62:orna. och igår ställde jag henne i kö till lite olika dagis här i närheten. ojojoj! och jag har även ställt i kö till två privata dagis. tanken är at hon ska börja på dagis när hon är 15 månader, eller ja 14,5, 1 november. stora tjejjen <3

Hur tänker ni med dagis?
Postat av: Theres

Vi tänker likadant. Dagis vid 1,5 år och senast 2 år. Det beror ju lite på hur Signe är såklart, om hon känns mogen eller inte. Lite flexibel får man vara men jag tror att det kommer gå bra :) Ja man borde nog ställa sig i kö!! Har glömt det. Man kan alltså stå på flera samtidigt?

2011-01-16 @ 11:35:18
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Emma

Jag gick aldrig på dagis som barn för min mamma var hemma så jag har verkligen supermegaångest vad gäller dagis. Vill verkligen verkligen inte att Nico skall gå där utan vill kunna vara hemma och ta hand om honom, men jag vet ju att det inte går... Kan möjligtvis jobba 50% och klara oss på det. Måste väl sätta upp honom i kö snart dock, men drar mig för det. Om inte Hampus får 100% jobb snar så kommer mina dagar vara slut om 7 månader eller så.

2011-01-16 @ 14:20:24
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag har tänkt att Lucas ska gå på dagis när han blir 1 år! Kommer inte jobba 100% utan 80 eller 75. Mina dagar räcker inte längre typ. De få dagar som är kvar vill jag spara till lov och liknande. Jobbar på en gymnasie skola i köket.

2011-01-16 @ 17:44:37
URL: http://Lussefia.bloggsida.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: