god "morgon"

     Publicerat: 2011-01-11 Kl: 10:43:31 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

fan idag sov vi aldeles för länge. till 9.50. fasen... hon vaknade 8.20 men då fick hon nappen å somnade om, å jag med visst. måste skärpa till detta. hon är mer knurslig med sömnen på dagtid nu, så jag är lite rådvill. kanske ska jag väcka henne vid 9 varje dag så vi får ihop sömnen på dagen. nu vet jag inte hur vi ska göra. alltså lunchluren blir såpass sen att eftermiddagsluren blir såpass sen att den ställer till det när hon ska somna för natten. hänger ni med? måste fundera ut något bra... drömscenariot vore ju lunch lur 11-12.30 och em-lur  16-17.30... men hon kan inte längre somna igen 2h efter hon vaknat på morgonen... suck. det var lättare förut :P hon har krånglat lite med dags sömnen i tre dagar nu. svårare att somna åså. igår em somnade hon dock fort men sov i gengäld bara 25min. dock var hon inte övertrött på kvällen utan 4h vakentid gick fint. jajaja, nu blir det tjatigt.

ikväll blir det jobb, tjoho!


jo nu har jag en idee. jag förkastar gårdagens planer med "inte sova i vagnen" och gör så att hon helt enkelt FÅR slumra till i vagnen (dvs jag går ut lite senare, som jag gjort förut). då är hon pigg sedan och kan förhoppningsvis sova en lite längre em-lur istället. ok, så kör vi, let's try it!

nån kanske tycker jag är hysterisk med "rutiner". men det är inte frågan om rutiner direkt, mer att jag vill få en fungerande sömn på dagtid, för då sover hon som bäst på natten. och en bebis som sover bra på natten vill väl alla ha ;)
Postat av: Theres

Signe började sova mindre på dagarna ungefär vid Kerstins ålder. Hur länge sover hon på nätterna nu? Går det inte att väcka henne tidigare varje morgon, vid nio som du säger, och sen försöka hålla ungefär samma. Signe sov med två timmars mellanrum förut men nu är det ca tre-fyra timmar mellan. Det ändras ju.

2011-01-11 @ 20:36:38
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: