Det går frammåt!

     Publicerat: 2011-01-04 Kl: 18:18:52 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer



Tänkte ge en liten update angående kerstins färdigheter, 4mån 3v gammal.

Före jul var hon under några dagar riktigt gnällig och hon vaknade lite om nätterna. för att vara kerstin var hon en riktig pain in the ass och jag misstänkte 19v tillväxtfas... men efter detta har det hänt massor! hon krälar sej frammåt, bara jag tar av byxor å strumpor så hon får tag lixåm. krypreflexen är i full gång och hon drar in benen under magen, och hon reser upp framkroppen på händerna istället för å luta sej på underarmarna. hon gör försök att häva sej upp till sittande men hon har en bra bit kvar. men sätter man henne så sitter hon faktiskt, visseligen lite fällkniv-stuk men hon håller balansen :)

det har hänt sååå mycket! hon roar sej på golvet i 1-2 timmar i sträck, rullar runt och grejjar med sina saker. ett tipps till er med bebisar: låt dom vara massor på golvet! så mycket dom orkar å vill! gud vad det gjort mkt för hennes utveckling, och ju mer hon fått ligga å även om hon tröttnat å gnytt så har hon fått ligga kvar, och det har gjort gott för henne och hon har verkligen tagit för sej =)

just nu känns allt vad gåstolar å hoppgungor å annat, helt onödigt.
det är ju såhär dom utvecklas, och i en rasande fart bara dom får chansen! så himla kul å se på henne, hon älskar det!

bilden ovan är rätt risig, men man ser henner långa fjun på huvudet haha.. och så ser man tydligt hennes orangea fläck på huvudet, det är väl skorv skulle jag tro, men mkt lindrigt så jag tänker inte göra nått åt det...
Postat av: Mamma till Wille och Calle

Ifall det är skorv och det stör dig så kan du ju ta lite olja på den en stund innan hon ska bada. Sen är det ju bara borsta bort det. Funkar ju utan bad med:-) Wille hade skorv som liten och det enda jag gjorde va att smörja med olja, köpte aldrig nåt medel från apoteket.

kramkram

2011-01-05 @ 13:49:11

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: