Tisdag

     Publicerat: 2011-02-15 Kl: 12:22:42 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Hej hej! kallt idag. brrr. Jag, mamma, Kerstin å vovvarna har vart ute å gått en dryg timme, nu var det skönt att komma hem
. Pappa är i Malmö och jobbar så det är bara vi tjejjer (å Bamse) ikväll. Imorgon åker jag tillbaka till sthlm igen. i eftermiddag tänkte jag ta en sväng ut till ridhuset och kika när Linda tränar med Kiara.

Började frstn med mina oro-piller för tre dagar sedan, och fy vad jag mår illa av dom :( men dom säger ju att sådant ska gå över efter en vecka eller så, får hoppas på det!
Postat av: Lisa

Nu vet jag visserligen inte vad för tabletter du äter, men jag har själv haft problem med oro. Fast jag hade extrem hypokondri ångest. Trodde ofta att jag själv eller någon i min omgivning var dödligt sjuka osv, och ibland kunde hela dagar gå åt bara av att oroa mig. Jag fick ångest dämpande tabletter mot detta, vet inte om det är något liknande du fått? Och jag fick med problem med illamående i början, samt lite andra bieffekter med dom höll i sig max två veckor. Hoppas pillerna hjälper, kram!

2011-02-15 @ 12:46:10
URL: http://writeaboutlove.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: