mörrn mörrn

     Publicerat: 2011-02-17 Kl: 09:22:16 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

God Morgon. Fy vad jag sovit dåligt i natt, jag har säkert vaknat 40 gånger asså. Kan det vara tabletterna? Står att man kan sova dåligt. Kul med biverkningar. Verkligen. Aja. Igår kväll var Kerstin jäääätteledsen när hon skulle sova. Det har nog inte hänt sedan hon var 1-2 månader gammal. Jag fick tillåmed ta upp henne, vilket jag inte gjort sedan hon var pytteliten. Men hon grät hyteriskt, så använde samma princip som när hon var pyttis, att jag tog upp, å såfort hon va lugn la jag ner henne igen, och efter att jag strukit henne lite över ryggen så somnade hon. Riktigt mysigt att få känns sej lite behövd av denna annars så självständiga dam :P Mitt lilla hjärta. Sedan sov hon utan ett pip hela natten. Hon sover riktigt bra nu! Vaknar vid 7 å grejjar lite men somnar om till ca 8.20.

Ikväll ska jag jobba. jobbar ju tisdagkvällar i vanliga fall, men eftersom jag vart i Borås denna veckan blir det torsdag istället.

Ha en fin dag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: