Mitt 2011

     Publicerat: 2011-12-31 Kl: 13:32:48 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer

Sitter och kollar igenom mitt 2011. Att blogga är verkligen guld värt! Tänkte sammanfatta mitt år, månad för månad likt jag gjorde förra året, men inser att jag mest varit hemma med min underbara dotter. Det är visserligen inte så "bara" men det blir inte mycket till sammanfattning. Därför vill jag tillägna min lilla årskrönika mina nya fina vänner. Ni betyder så mycket och jag är så glad att ni kommit in i mitt liv! Minnas bröllopp och vår stughelg är något av det roligaste jag upplevt i mitt liv! Det får sammanfatta mitt 2011.




Postat av: minna

jag håller med. frånsett att min son lärt sig att gå och annat som är ganska stort så är det största med 2011 att jag har lärt känna dig, linneorna och anneli. och jag är glad över att även kerstin, polly och bamse förgyller mitt liv. och jag är glad över alla år vi kommer att följas åt, se varandras barn växa upp och skapa egna minnen tillsammans med varandra. en dag åker kankse kerstin, adde, thea, edward och bonnie till mellerud och dricker vin.<3

2012-01-01 @ 15:37:23
URL: http://pampasliv.blogspot.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: