Little miss perfect

     Publicerat: 2011-12-17 Kl: 16:52:32 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer






Idag på eftermiddagen hamnade jag och Markus framför ett fruktansvärt obehagligt program på kanal 7 som heter Little miss Perfect.
Här tävlar alltså små flickor i skönhetstävlingar. Feta fula drivanda morsor och deras små tjejjer som är uppklädda till tänderna, spraytannade, sminkade och har hårförlängningar i stora amerikanska lockar, utklädda till vuxna sexiga kvinnor blott 7 år gamla. Dom tävlar i "wow-moment" där dom ska imponera på juryn med ett litet framträdande, dom ska svara på frågor och visa sej i klänningar och le så stort dom kan. Mammorna sitter i publiken och gestikulerar "le meeeer" "ihop med benen!" samtidigt som dom svär över att ungen missade halva sitt uppträdande, eller att hon inte kom på namnet på alla familjens 100 katter utan bara 50 av dom. Alltså det är nå så övergräsligt att man vet inte vet man ska ta sej till!

Jag undrar vad det ska bli av dessa töser? Hur påverkas man av en sådan barndom. Tycker dom det är kul? Vad skapar man för ideal? Och min största fråga: Vad är det för jävla människor som ägnar sej åt att DÖMA i sånna här spektakel??

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: