Lets mollipect me

     Publicerat: 2011-12-30 Kl: 17:10:25 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Läkarbesöket gick finfint.
Läkaren lyssnade på lungorna och där lät det fint och öronen var åxå fina. Att titta i halsen var dock mission impossible haha, ungen vägrade öppna brösaxen. Inte ens jag fick upp den och då är jag ändå rätt bestämd och inte alls känslig för att "ta i" när det faktiskt behövs. Men hon knep igen och det gick inte ens att bända upp den lilla käften med spatel haha. Vi får förutsätta att halsen ser fin ut. Dom tog en akutsänka åxå som inte visade på infektion så allt är fint med tösen. Fick Mollipect utskrivet mot hennes hosta. Ingen ska ju behöva ligga vaken om nätterna och hosta när det finns hjälp att få, sömnen är ju så viktig!

Sedan var vi ute och gick lite och fick lite frisk luft. Idag har det ju varit riktigt fint väder. Brio Sittyn rullar på fint. Lite stum tycker jag, men jag är van vid Emmaljungans jätte-fjädring. Men jag är supernöjd iaf, perfekt vagn att ha här!
Postat av: writing help

I hope your baby will be ok! I wish you be healthy


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: