Kassa mamman, bara jag?

     Publicerat: 2011-12-06 Kl: 19:39:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Efter en intensiv eftermiddag med en glad Kerstin har jag nu avnjutit en kycklingsallad i luuugn och ro.
Haha, jag kan verkligen känna mej som världens sämsta mamma ibland när jag ränkar ner tills hon ska lägga sej... Ni vet när man läst om bondgårdsdjuren för 102:a gången "va e de? koooo ja, braaa Kerstin, å de? jaaa pippi braaa"... man är bra less då, eller är det bara jag? Haha... Efter 200 TITTA DÄ! MAMA! TITTAAAA! ...så är inte ens entusiasm längre på topp. det är tur det blir läggdax tillslut haha! Så man kan ladda batteerierna, till en ny underbar dag med sin älskade älskade dotter!

Idag är en jäkla bra dag! Igår fick vi ju veta att K fått den dagisplats vi önskat i första hand, och hur liten chans är inte det i Stockholm, dagiskö-staden from hell?! Sedan har jag fått veta att en av mina favoritaugustimammor kommer börja jobba hos oss på kliniken och jag ser sååå fram emot att få henne som kollega! Det spritter i mej, jag vill börja jobba nu nu nu!

Imorgon ska vi ut och leka lite i snön om vädret tillåter och på eftermiddagen åker vi och hälsar på min lilla pappa igen <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: