Fortsättningen av dagen

     Publicerat: 2011-12-15 Kl: 15:39:23 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer

Det har gått fortsatt bra idag. Kerstin hade småslummrat lite vid vilan men inte direkt somnat. På eftermiddagen har hon ritat och lekt med sanden som dom har i en stor behållare som står på ben. Mej har hon inte brytt sej om alls, utan hon har varit helt självgående. Imorgon ska jag vara med ute på gården första timmen men sedan ska jag lämna henne. Jag finns ju tillgänglig så dom får ringa om det är något. Alla fröknarna tycker att Kerstin är ovanligt lätt att skola in och att ett barn i den åldern är så självständig som hon är är väldigt ovanligt. Jag känner mej helt överflödig, och känner mej nästan lite dum där jag sitter haha, min unge bryr sej inte om mej alls lixåm... Nästa vecka ska hon gå själv 9-15 på måndag och tisdag och onsdag. Sedan blir det juluppehåll då vi åker till Mellerud och Borås över jul. Så kör vi igång igen efter nyår =)

Nu har vi lite blöjjfritt här hemma. Har börjat låta henne ha bara trosor när vi är inne och hemma såhär. Hon går faktiskt till pottan själv och kissar, hur duktigt är inte det <3


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: