Dagis dag 4

     Publicerat: 2011-12-19 Kl: 18:24:49 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



En glad liten tjejj mötte mej ute på gården när jag kom för att hämta vid tre. Gullungen! Hon var ute med dom stora killarna (3åringarna på avdelningen). Dom små var inne och pysslade, men Kerstin hade varit väldigt envis och bara skulle med ut hon ;). Tog mej men Kerstin in och det blev väldiga protester när jag stängde dörren haha. Men så fort jag fått av henne ytterkläderna fullkomligt sprang hon in och satte sej vid bordet där dom andra satt och grejjade! Allt hade gått jättebra hela dagen och jag har fått med mej två teckningar hem och en liten julgrejj haha. När det var dax för vila hade hon först protesterat lite, som att hon inte vill sova för då kan hon missa något, men det tog en minut sa fröken innan hon totaldäckade ;)

Efter att vi vart inne några minuter så tog jag på K åså gick vi hem. Anledningen till att jag tog in henne var för att byta om, för hon får ha en fast overall å vantar m.m. på dagis som hänger där tänkte jag. Dels för att det blir så jäkla skitigt å jag vill inte ha in det här hemma om jag inte måste, och dels för att då vet vi att det alltid finns allting där lixåm. Så hennes svart/gröna galonoverall får bo på dagis.

När vi vart hemme en stund så fick vi besök av Edward och Annelie, mysigt! Var ett tag sedan vi sågs nu för dom har ju flyttat åså.  K och Edward bytte julklappar och käkade lite middag, en omelett med korv, broccoli och ärtor.

Nu inväntar vi mest kvällen och tar det lugnt. Imorgon ska K komma till dagis strax efter 8, och sedan hämtar Markus henne vid 14-tiden. Jag själv pker ut till jobbet kring lunch för jag ska fota lite och sedan börjar jag ju jobba vid 15 :)

Det var allt för oss, vi ses imorgon =)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: