Bus och panik i Ågesta

     Publicerat: 2011-12-18 Kl: 14:12:11 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer



Idag har jag och hundarna varit vid Ågesta och sprungit. Eller ja... JAG har inte sprungit men Kara har och Bamse och Polly har kämpat på dom med i slasket. Nu är vi hemma igen och jag siter med värmetofflor och hundarna ligger utslagna å snarkar bredvid mej.

Dock genomgick jag årets panik när Polly faktiskt försvann en bra stund. Hon är sällan långt borta och brukar komma när man ropar, iaf för det mesta. Plötsligt var hon borta och jag hade pratat med mina föräldrar i telefon så jag hade inte haft hundra koll senaste minutrarna heller. Det rinner en bäck/å genom fälten som Polly var å nosade på en stund tidigare så min farhåga vart såklart att hon slintit och åkt ner i vattnet å drunknat. Jag ropade och ropade men ingen Polly syntes till. Fick fullständig panik! Brukar annars hålla mej lugn om nån försvinner för dom kommer liåxåm alltid tillbaka, men nu skrämde den där jävla ån mej alltså! Efter kanske tio minuter kom hon plötsligt springande i fuuull fart mot mej uppifrån ängen. Vad hon gjort vet jag inte men hon hoppade rakt upp i min famn och var jätteglad att se mej. Åh älskade Polly! Där bröt jag ihop av lättnad och lycka med min lilla snorpa i famnen. Ordningen återställd <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: