Underbar dag :)

     Publicerat: 2011-08-06 Kl: 21:44:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sikken toppendag vi haft idag! På morgonen styrde jag kosan mot Tjörn. Emmas föräldrar har en stuga där, nära sitt hus, som dom hyr ut, och den fick vi låna denna helgen. Det var jag och Emma, åså Isabelle. Och såklart våra barn, Nico, Robin och Kerstin. Samt Polly, Bamse och Isabelles hund Trolla. Isabelles man var åxå på plats :)

Vi har ätit god mat som Emma hade köpt, och hon hade fixat med cola och donuts (haha hon känner mej <3). Sedan tog vi en promenad ner till havet och hängde där en stund. Barnen kröp runt och utforskade, och Kerstin gav sej på att klättra upp för ett litet berg haha, hon kom ju iaf en 50cm ;)

Underbart kul att träffa Emma och Nico igen för det var jätte längesen! Självklart kul å trässa Isabelle och Robin med, men dom bor ju iaf på rätt sida av Sverige ;) (Nynäshamn).

Vi åkte hem vid 17.30 och Kerstin som varit vaken hela dagen frtm en lur i bilen påväg dit, sov som en stock i en timme under resan hem. Detta var ju inte ultimat eftersom hon ska sova 20.00 men men. Vad är det värsta som kan hända... Att det tar lång tid för henne att somna... Men, vad gör det om hundra år?

Eftersom det kunde passa att K la sej något senare idag passade vi på å gå ner till campingen och äta lite mat där. Jag har nu kommit tillbaka, matat Kerstin och hon har lagt sej för en stund sedan. Tror hon somnat nu, det är iaf tyst =)

Tack för en underbar dag tjejjer!! <3

Här kommer några bilder:


Trolla, Robin, Isabelle, Nico, Emma, Kerstin, Polly, Bamse :D


Robin, Nico och Kerstin <3


Älskade finaste!!


Lilla kavata bergsklättrarn :)


Polly höll sej på behörigt avstånd från barnen :P


Mamma älskar dej Kerstin!!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: