Phototoaster

     Publicerat: 2011-08-11 Kl: 10:52:31 | I kategori: Tipps! | 0 kommentarer



Jag får lite då och då frågan om jag använder något bildredigeringsprogram, och hur jag får bilderna att ibland ser gamla ut. Jag skrev ett inlägg om det för ett tag sedan, att jag använder Plasticbullet och Hipstamatic för att få bilderna att se gamla ut. Men jag använder åxå ett annat program.

Det heter PHOTOTOASTER och jag är fullkomligt kär i den appen! Ni, precis som jag tar säkert massa bilder med telefonen/iphonen och hur ofta blir inte bilden mörk eller inte oskarp? Man tar en fin bild men den blir svart för att det är motljus osv. I detta program/app så kan man med lätthet ljusa upp bilder, göra dom svartvita, öka skärpan, lägga ramar och allt annat du kan tänka dej! Jag använder det till nästan varenda bild jag tar, ofta för att som i exemplet ovan öka upp exponeringen lite när bilden är lite mörk. Det finns massor med finesser! Ta hem appen vettja, och slipp oskarpa, mörka och trista iphonebilder i fortsättningen :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: