Återseende!

     Publicerat: 2011-08-24 Kl: 15:24:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Idag har vi varit hos en gammal vän till mej, Ulrika, och hälsat på henne och hennes dotter Linnéa som är drygt en månad äldre än Kerstin. Ulrika och jag lärde känna varandra på Ridhuset för hundra år sedan och har ridit ihop åså, men nu är det verkligen jääättelängsen vi träffades. Men tackvare facebook har man ju ändå lite kontakt med väldigt många som man annars inte hade haft kontakt med alls, så man har ju ändå lite koll på vad som händer i folks liv. Ulrica har en son åxå på tre år, men han var på dagis nu när vi var där =)

Kerstin och Linnéa har umgåtts, lekt med alla leksaker och Kerstin har varit glad hela tiden, som hon brukar. Hon somnade som en stock på hemvägen i bilen, och när vi kom hem var hon ledsen, så jag provade något nytt, att lägga henne i sängen efter vi kommit in, och baskemej, hon somnade om och vaknade 30min senare betydligt gladare =)

Tack för en jättetrevlig dag Ulrika!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: