1års-fas?

     Publicerat: 2011-08-17 Kl: 18:43:27 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

Efter fem riktigt jobbiga nätter verkar Kerstin vara på banan igen. Har aldrig varit med om nått liknande! Hon har stått i timmar om natten och vrålat, skrikit och gråtit i sängen. Slängt sej ner, försökt somna men ställt sej upp igen efter en minut och gormat. Första natten var det 3-4 timmar sedan har det väl minskat lite och natten till idag sov hon lugnt som hon brukar.

Jag undrar vad sånt beror på? Detta med nattskräck tror jag inte det är, för det verkar drabba liite äldre barn. Väldigt lämpligt så satte jag mej i bilen i förrgår preciiis när det började ett inslag om just nattskräck på p3 :) Men jag tror inte det är det.

Kanske bara nån "fas"? Eller mycket med kalaset och alla människor?

Jag har iaf försökt att bara ligga kvar i min säng och prata lugnt med henne. Sagt samma sak "mamma är här, allt är bra, nu sover vi" efter andra och tredje natten så la hon sej lugnt varje gång jag sa så. Det två första nätterna fick jag ta upp henne när hon skrek som värst å då somnade hon på 5min i min famn. Riktigt mysigt ändå, mitt i allt <3

Här är en filmsnutt som jag filmade härom natten. Här skriker hon inte så mkt, men har skrikit i iaf en timme. Det är inte meningen att blända henne som jag råkade göra, visste inte att mobilens lampa va så stark. Så döm mej inte som elak. (Det är därför jag riktar bort den och sedan så attlampan inte lyser på henne!!) På slutet ser man hur hon lägger sej ner i ett försök att sova. så har hon gjort hundra ggr men reser sej upp å fortsätter gorma efter en minut.

 

Jag hoppas att det lugna natten som var är ett tecken på att vad-det-nu-var är påväg bort. Älskade lilla.

 

 

Postat av: Emma - mamma till harry

Usch, vad jobbigt. Hoppas det är påväg bort ja. Nattskräck kan drabba yngre barn också men det brukar inte hålla på i flera timmar utan i kanske en halvtimme max oftast. Harry har haft det minst en gång. Då förstod man att det var nattskräck för man märkte att han inte var vaken och han var helt hysterisk och totalt okontrollerbar. Försökte man trösta eller lyfta upp honom så blev det om möjligt ännu värre så somna i famnen skulle inte fungerat då alla tröstningsförsök oftast gör anfallen värre. Så du har nog rätt i att det inte var det :) det är nog en fas bara. Mycket som händer med stora tjejen! Duktig hon är som går :) hoppas ni får en kanonnatt i natt! Och grattis i efterskott på ett års dagen från oss fina kerstin :)

2011-08-17 @ 22:02:40
URL: http://yourcupoftea.devote.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: