wooohaha!

     Publicerat: 2010-09-19 Kl: 09:04:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


oh yes man! igår la jag kerstin lite senare, dock inte så mycket, typ 30min för hon var så trött. och mycket riktigt förskjöts både första matmålet och tiden hon vaknade på morgonen :)


dock är nu min sömn ett problem. efter att kerstin föddes har jag sovit bättre än jag gjort på flera år. jag har haft emorma sömnproblem där det tagit mej uppåt FEM timmar att somna och vissa nätter fick jag bara ihop 1-2 timmars sömn och så skulle man upp å jobba på det... kunde åxå vakna på natten och ligga vaken iaf två timmar...

men sedan då en dryg månad tillbaka sover jag som en gris. somnar snabbt och sover sedan gott. och har ju fått typ mellan 6 och 10 timmars sömn per natt/dygn!

men nu.... sover jag illa igen. tror att jag ligger lite på helspänn över att kerstin ska vakna... måtte det vara övergående. det var så fantastiskt att sova, och kerstin sover ju så jag har ju ingen anledning att ligga vaken :/

god morgon på er :)


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: