skrikparty

     Publicerat: 2010-09-13 Kl: 11:13:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

skrikfest 22-03. rekord och aldeles underbart. eller kanske inte så underbart frstn. dock skiljde det sej lite från tidigare då hon tre ggr faktiskt  åt ordentligt med mat, de andra skrilfesterna har hon vägrat äta. men när hon väl somnat så sover hon ju gott. till 10.15 idag med en matning vid 7... så det är ju skönt. stackars markus som skulle upp å jobba, han får skaffa öronproppar hehe.

idag ska jag och kerstin på mamma-grupp klockan 1 och då ska hon även vägas. hoppas hon fortsatt växa som hon ska :)

nu ska jag, guess what? amma. just nu fungerar amningen bra faktiskt! fortsätter det så så fortsätter jag. hamnar vi igen i en jobbig sitts med ångest och gråt, från både min och kerstins sida så kommer jag sluta. men jag hoppas det flyter på nu, för jag vill gärna amma, om det fungerar men är inte villig att slita ut mej så jag inte kan njuta av mitt barn för att hela dagen går åt till amnings-ångest... nåja, det fungerar bra nu och det är huvudsaken :)

ha en fin dag!!!!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: