roligt:

     Publicerat: 2010-09-24 Kl: 16:38:53 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


idag när jag var i farsta så tog jag med hundarna till djuraffären efter att jag och kerstin shoppat kläder. när jag gck därifrån hade jag en ganska tung påse, två hundar åså kerstin då i babybjörnen, så jag hade fulla händer kan man säga. en gammal tant gick förbi mej, stannade jag sa någonting om att ojoj, det var fulla händer du! eller nått. just då sätter sej bamse och skiter. varpå tanten säger "åså sätter han sej och krämar åxå haha, ojojoj" åså klappade hon mej på axeln. det var så jäkla kul. att hon sa det överhuvudtaget och att hon använde ordet "kräma" när hon var 85 år. haha.



Postat av: Theres

Jag ammar två-tre gånger per dygn men då är det enbart när Signe ska sova eftersom hon somnar lättare på det viset. Det blir en gång vid 10-11, sedan vid 16-17 och tills sist för kvällen vid 21-22. Annars pumpar jag två gånger per dygn - en gång på morgonen och en gång på eftermiddagen. Har inte märkt att det skulle sina någonting.

2010-09-24 @ 18:53:30
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: