pyssel...

     Publicerat: 2010-09-20 Kl: 14:05:34 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer



nu efter promenaden har jag städat! är ganska stolt att jag inte låtit hemmet förfalla även om jag har fullt upp med kerstin. jag vet att det finns folk som tycker jag är lite överdriven med städandet, men jag ser det såhär. om jag lägger 15-20 min per dag på å damma lite, röjja köket och rolla soffan fri från hundhår, innebär det att jag i princip aaaldrig behöver storstäda! för jag håller efter lite varje dag istället. för storstäda hatar jag. så nu är det iaf fint och rent här. och kerstin sover ute i sin vagn och jag äter, surfar och kollar greys anatomy.

sedan ska jag försöka ta mej till affären. ska köpa ny ersättning, vi började ju med babysemp lemolac och det är pulver och jag hatar det. huh, tetra är så mycket smidigare! som i natt skulle jag blanda lite, var tvungen att koka vatten för hade inget förberett, sedan spillde jag vatten utanför när jag skulle hälla i flaskan så då blev det ju för lite vatten iförhållande till pulvret osv. nehejj! och eftersom magen inte verkar vara ett probem återgår jag till tetra och vanlig babysemp.

nää nu blev det sådär långt igen...



Postat av: sabina

din blogg e så bra jag gillar den så mkt

2010-09-20 @ 15:09:45
URL: http://sabinamamma.blogg.se/
Postat av: sabina

får jag ha en länk till din blogg på min

2010-09-20 @ 15:16:15
URL: http://sabinamamma.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: