filbunke...

     Publicerat: 2010-09-26 Kl: 18:36:32 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer


idag är vi glada! gårdagens gnälldag har kertin glömt! hehe

händer inte mycket här idag... dagen luknar på utan matkrångel och utan skrik och missnöjje. markus är på fotboll men är påväg hem.. ikväll blir det ensam mamma söker och således fortsätta nöta på soffan hehe.

kerstin har smilat som tusan idag haha. när man ler mot henne ler hon tillbaka och när polly har skällt på katten utanför altandörn ler kerstin med mungiporna upp till öronen haha :) kul nu när man börjar få lite respons från den lilla damen <3 killar man henne med handen på magen och gör glada ljud så nästan skrattar hon lite, eller gör iallafall lite glada ljud och big smile! sötunge :)

vi får höras mer imorgon. då stor mvc-efterkontroll på schemat.
ska faktiskt bli riktigt trevligt, saknar bm birgitta :)

Postat av: Theres

Jo hon lugnar ner sig lite efter ett tag.. Men nu skrek hon nästan konstant i en och en halv timme trots att vi vaggar henne och håller henne hela tiden. Hon ligger absolut inte själv i sängen och skriker utan vi tar upp henne på en gång när det börjar. Det vi gör är att vi, när hon ligger ner, hållen en hand på henne alternativt stryker henne på magen samtidigt som vi viskar "det är ingen fara, det går så bra lilla gumman" osv. Jag tänkte prata med bvc imorgon när vi ska dit om det här..

2010-09-26 @ 19:36:32
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Johanna

Japp tre stycken skitar har jag hemma, sen har jag 2 ute på foder ;) Har själv en liten uppfödning :) Bundle Of Happiness Kennel (www.bundleofhappiness.com) så minste killen är född hemma hos oss, Aiden. Sen är Mira (äldsta) från RussellTuvans kennel samma är min fodertik, sen är mittentjejen från Stjärnlidens Kennel. Och så har jag en pojk från Finland :) Oj va sörrigt det blev, men hoppas du förstod :P

Var är dina små liv ifrån?? Blir jag med nyfiken ;) hehe.



Kram Johanna

2010-09-26 @ 21:12:23
URL: http://varlilla.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ahh :D Min yngsta hane har lite Limelights linjer i sig :) Å min fodertiks pappa (saxon hills gold strike) e ja ju självklart från saxon hills då, hehe.

Vilka är hon efter din tik? :)

2010-09-26 @ 21:53:20
URL: http://varlilla.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hihi jag tyckte väll din Polly & min Mira var lite lika :) De har lite samma ögon och uttryck! Zingo-Saxon e Miras morfar och hon är sin morfar upp i dan. Helt galet lika är de, hehe. Så Polly är Miras moster då ;) Haha.

Hur gamla är dina små?

Kram Johanna

2010-09-26 @ 23:22:41
URL: http://varlilla.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: