dränkt katt

     Publicerat: 2010-09-18 Kl: 14:49:52 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


sitter just nu i soffan och torkar efter en ganska blöt promenad till och från farsta. vi knallade dit och åt korv å mos, och när vi skulle hem fulkommligt öööste regnet ner. så nu är hela badrummet belammrat med prylar som måste torka. puh. men det är lite mysigt ändå tycker jag att gå i ösregnet iaf om man vet att man ganska snart är hemma och kan byta till torra kläder och lägga sej under ett täcke och inte behöva gå ut nå mer den dagen :D

markus ska in till stan på fotboll så det blir solokvist igen för mej och kerstin... männen har det bra dom.. dom KAN åka iväg och roa sej. som ammande mamma är man fast i hemmet med sina mjökmaskiner. typ. det är iallafall inte lika självklart som mamma att kunna åka iväg å göra saker på egen hand, som det blir för pappan.... men men det är situationen som är som den är, ingens fel lixåm.

nu ska vi inte göra nått mer idag jag, vovvarna och kerstin, än att bara götta oss i soffan!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: