dagen rusar förbi...

     Publicerat: 2010-09-08 Kl: 16:04:34 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

håhå jaja... dagen bara rusar förbi fast man inte gjort ett skit samtidigt som man inte har tid att göra ett skit! bara ett spädbarn lyckas få till det dilemmat. kerstin har gnällt hela dagen känns det som. hon vill inte amma, utan somnar vid tutten, eller skriker vid tutten, hon kan inte somna, afst hon borde och hon vill inte ha nappen och vill inte ha mat på flaskan...

för att citera Knyttet
"En viktig sak jag lärt mig är att ibland finns inget skäl, ingen orsak. När man bytt blöja, försökt mata, försökt lägga, försökt gosa, försökt rapa och sedan försökt allt annat man kunde komma på för att tillslut inse att bebisen inte är så ledsen egentligen utan fortsatte gråta av bara farten."

så är det verkligen... men men, ska inte klaga. nu sover hon iaf gott i sängen, efter att jag gått med henne på armen i en dryg timme. dock var hon tyst och lugn då, hon låg där och kikade med nappen i munnen. men gu'nåde om man försöker lägga henne ifrån sej ;)

vi har haft en gubbe här på eftermiddagen från trygg hansa, så nu har vi sett till att våra försäkringar är som dom ska och att kerstin är försäkrad ordentligt! vi har redan försäkringar där men nu är det ordentligt gjort =)

borde sovit en sväng nu, men när kerstin sover på eftermiddagen måste jag ta mej an polly och bamse. över min döda kropp att dom ska försummas! så nu har vi lekt med bollen i trägården. nu ska jag bara sitta och slappa, för snart vaknar väl kerstin och då är det dax för den där jäklas amningen igen. sånt är livet!

hoppas ni haft en bra dag hittils!



Postat av: Emma (Knyttet)

Citerad minsann, jag är hedrad! :))



Det är så bra att kunna läsa varandras bloggar och veta att man inte är ensam om att det kör ihop sig ibland. Och gulligt att se hur hundarna myser tillsammans med bebisen :)

2010-09-09 @ 07:37:29
URL: http://thehouseinmydreams.blogg.se/
Postat av: Belliz

Kunde inte sagt det bättre själv!

Känns som att det enda man gör är att amma, särskilt på kvällarna. Robin och Kerstin verkar vara ganska lika. Inga skrikbarn, ganska lugna, så man inte ska klaga, men ändå så att man kan bli lite frustrerad att de inte vill koppla av på egen hand när man som bäst behöver vila själv. Bara att kämpa på helt enkelt och va glad för att de är såpass lugna ändå, håller med.

2010-09-09 @ 11:15:18
URL: http://www.belliz.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: