berg-o-dalbanan fortsätter...

     Publicerat: 2010-09-01 Kl: 12:43:31 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


god morgon eller ja, god lunch? har just kommit hem från att jag och mamma varit ute på promenad med vovvarna och kerstin i vagnen, supermysigt, det är verkligen myspys att vara ute å gå sådär.


känner mej lite nere även om det känns bättre än i natt... igårkväll ville kerstin inte komma till ro, hon ammade bra och fick sedan rätt mycket ersättning då hon gnällde och skrek. ersättning som hon spydde upp efter en stund, vilket jag bara väntade på, det var nog lite mer än hennes lilla mage hade plats med hehe.
sedan kom hon lixåm inte helt till ro och markus gick med henne kanske 30min innan han uppgivet gav henne till mej och jag ammade henne. men då brast det för mej.. för det kom ingen mjölk! hon gnällde och blev ledsen, men jag vet inte vad det var! tror inte hon sög riktigt för det var massa mjölk när jag klämde på tutten... hon var nog inte hungrig. fy fan säger jag så dålig man känner sej när det krånglar vid bröstet sådär. en känsla som ingen pappa kommer kunna förstå. jag känner mej urusel som mamma som inte kan ge mitt barn det hon behöver. just där och då kände jag så. så sitter man där och gråter och tittar på sin älskade lilla dotter som inte är nöjd och glad.

hon fick af lite ersättning till och sedan somnade hon hos mej, och jag la henne i sin säng. där sov hon mellan 01-05, sedan till 08 och sedan till strax efter 10 då tog jag med henne ner till soffan och hon vaknade.
amningen fungerade bra på natten och nu på förmiddagen så det var nog hon som inte sög där igår kväll helt enkelt...

i eftermiddag åker vi till mellerud, till markus familj ett par dagar. dax för kerstin att träffa farmor och farfar och dom att träffa sitt lilla barnbarn =)

ha en fin dag!

Postat av: Malin Newton

verkar som du har lite samma fenomen som mig med lille Vincent... Kan rekommendera bröstpumpning på kvällen, ca 4cl så får hon bättre tag, de e lite trötta i munnen mot kvällen, kan ju vara det?

2010-09-01 @ 22:47:08
URL: http://newhelllove.blogspot.com/
Postat av: Morris

Kan också tillägga att det är helt normalt att bebisar har en skrikigare period på kvällen och det är inte alltid på grund av att dem är hungriga eller dylikt utan att det bara är så..lycka till!

2010-09-02 @ 20:10:34

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: