alla sätt är bra....

     Publicerat: 2010-09-17 Kl: 16:19:52 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

nu på eftermiddagen har jag och kerstin varit i farsta! jag är inte jätteförtjust i att ta henne med ut bland all lort (aka snuskiga människor) men jag kan ju inte sitta hemma och glo hela dagarna heller och hon är ju iaf en månad nu, så liite tål hon väl hoppas jag. hon fick sitta i bärselen och sov hela shoppingrundan :) Vi köpte en fleeceolverall till henne och en mössa. vi har en fin fleeceverall vi ärvt av Riley men den är lite trång i benen om hon ska sitta i bärselen med den så vi köpte en lite större.

väl hemma var det dax för hundarna att få leka lite, så vi invigde overallen direkt. jag vägrar låta mina hundar försummas så man får lösa situationerna på sitt eget vis, denna gången fick kerstin sitta ute i babysittern och vara med. lite frisk luft tål väl bebisar? och det tog ju 5 sekunder innan hon slockade ;)



Alla sätt är bra utom dom dåliga!


gäääääääsp, oh så trött man blir av en tur på stan


snark....


gullunge <3





Postat av: evelinah

ja, visst e de lika! förutom näsan då, sonnys e bredare och "killigare" liksom.



ser att jag inte e den ända som gillar grönt och rosa, haha! hon e jättefin!

2010-09-17 @ 20:47:41
URL: http://eveheda.blogg.se/
Postat av: Frida

Lortmänniskor. Haha. Lugna puckar nu :P Alla är vi ägare av ett par baciller eller två.

2010-09-17 @ 20:56:41
Postat av: Emelie

Det är mest för skojs skull och samtidigt kolla könet så vi blir säkra på att det är en flicka, kan ju lika gärna fladdra en snorre där inne :)

Jag har inte alls fattat att det ska komma en till så jag vill se henne igen för att få en bättre relation, ska bli så spännande att få titta in igen!



Och satan vad söt Kerran är, små bebisgäspningar är ju så charmiga!



Sen tycker jag att du ska rösta på Miljöpartiet, jag har en känsla av att du står närmest dem iom djuren så jo. Valkompassen.se (tror jag det var) är en bra sida där man kan se vart man står, lite jobbigt i början men det går bra bara man börjar läsa.

Om du skiter fullständigt i det så röstar du bara blankt men rösta bör man göra, speciellt detta valet då det är lite extra viktigt. Tycker jag som är åt vänster :)

2010-09-17 @ 21:54:37
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: