PUH

     Publicerat: 2010-10-01 Kl: 12:11:18 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



sådär ja... efter matvägran och "jag skriker för jag är hungrig men är för arg för att äta jag är hungrig men vill inte äta jag är huuuungrig" suck, så har vi nu iaf roat ner oss, och kerstin åt tillslut de 120 värdefulla millilitrarna. puh. nu ska jag försöka få i mej lite mat åxå. sedan blir det långpromenad.

ska åka till babyproffsen idag med och köpa ett kit till med sängkläder till kerstin. hon har ju ett tunnt täcke och ett duntäcke, och nu har det ena ett gammalt påslakan som är ljusblått. ajajaj, passar sej ju inte här! det andra har rosa pingupåslakan, och rosa, I like! ska köpa ett i lime, blir nog tummen, för tummen är ju så söt, och färgerna är så härliga tycker jag. allt ska matcha vet ni! filtar och nappflaskor ska gå i ett med mitt hem ;)
likaså matchar jag kerstins kläder varje dag med strumpor och napp! haha det är inget nödvändigt men jag tycker det är kul iaf ;) haha. och nått kul ska man ju ha åxå, eller hur :) och det blir så fint så!

ha en bra dag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: