pappanatt

     Publicerat: 2010-10-03 Kl: 11:21:37 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


god morgon! för tredje gången sedan kerstin föddes har jag nu haft sovmorgon, eller snarare morgon utan att jag behöver ta hand om kerstin. och till råga på allt är det markus som haft hand om henne på natten för första gången. eftersom jag slutat amma är det ju nu en möjlighet.

tyvärr valde kerstin att sätta igång skrikfest i två timmar igår då, bara för att jag skulle få sova. så det blev ju inget med det. fasen asså hon som inte skrikit på jääättelänge, men igår höll hon igång i två timmar, så jag kunde såklart inte somna. men sedan har markus matat på natten och och på morgonen. min inteligenta gissning är att han är helt slut nu hehe. men nu vet han vad han missar om nätterna när han sover som en gris. jag har ju varit vaken enhel del, vaknar ju av att hon vaknar åså, men skönt att slippa gå upp iaf. så det var första natten sedan hon kom som jag kan ligga kvar utan att gå upp, så kan man säga :D.

hon somnade iaf vid 00.30, åt vid 05.30 och strax innan nio, så jag tycker det varit en bra natt :) frtm skriket mellan 22 och 00. men världens snällaste bebis ska väl åxå öva stämman nångång då å då <3
Postat av: Belliz

Lyx!

2010-10-03 @ 16:42:24
URL: http://www.belliz.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: