om att vara ifrån kerstin

     Publicerat: 2010-10-07 Kl: 21:01:09 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer


har fått lite frågor om hur det kändes att vara ifrån kerstin såhär en hel dag för första gången.
jag vet inte om det är nå fel på mej eller att jag inte är en så mammig mamma? men jag kände inget speciellt. klart man saknade henne lite, men jag tänkte inte så mycket på det. tyckte det var kul att markus hade henne på egen hand och tyckte mest det var lite spännande =) det är jätteviktigt för mej att markus får riktig egentid med kerstin och känner sej trygg i att ha henne själv och jag har inget emot att ha lite egen tid utan bebis heller =) men det var mysigt att komma hem och snusa på henne igen såklart <3
Postat av: Honi

Vad söt hon är :) Och klart man vill att pappan ska kunna ha ensamtid också. You dont know what you have til its gone heter det väl, så kan man gå hem och kramas extra mycket :)

2010-10-08 @ 09:25:52
URL: http://honi.blogg.se/
Postat av: Grynet!

Tycker det låter alldeles hälsosamt att du fixade att va ifrån Kerstin en dag utan att sakna henne alltför mycket. Tänk på att egentid också är viktig i livet! :)

2010-10-10 @ 09:26:21

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: