morrn!

     Publicerat: 2010-10-26 Kl: 09:35:47 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


god morgon! i natt har jag sovit okej...
förutom att bamse som igår stal en massa w/d (mkt fiberrik hund mat...) behövde ut å bajsa under natten. tack för den... suck... allid är det nått som ska störa ens sömn. kerstin sov i 8,5 timme så hon är ju knappast bidragande till dålig sömn hehe. dock får hon gråtatacker i sömnen... jag undrar vad det beror på men ingen verkar veta...

nu ska vi går upp, idag blir det promenad i fina vädret!

augustimammor, glömm inte:


ni kan adda mej som vän på FB, sök på min mail [email protected] :)
Postat av: s

Hej. Min 11 veckors bebis får också plötsliga gråtattacker i sömnen, som går över lika snabbt. Detta började då hon va runt 7 veckor, fattar heller inte vad det kan bero på. Min BM säger att dem inte drömmer i denna ålder! Min bästa väns bebis gör också så ibland så jag tror att det är rätt vanligt, men man undrar ju VAD det kan va :)

2010-10-27 @ 00:25:34
Postat av: Theres

Så gör ju Signe ibland också.. Kanske någon orokänsla, mardröm (om de nu kan drömma??), eller att de har ont någonstans. Jobbigt är det ju.

2010-10-27 @ 07:56:21
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: