mamma-fika idag!

     Publicerat: 2010-10-20 Kl: 10:33:16 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

idag blir äntligen våran augustimamma-fika av! sist blev ju hon vi skulle vara hos sjuk, så då ställde vi in, men nu så! ska bli jättekul! vi ska visst baka scones, och jag verkar vara den enda i världen som aldrig ätit eller bakat detta fenomen! hundarna får följa med så jag är såklart superglad! då kan jag slappna av å ha kul, för är dom ensamma hemma sitter jag jämt på nålar.

minbebisforumet har varit en stor del utav min graviditet, och är även nu efter kerstin kommit. vi har haft en jättebra sammanhållning i augustimammaforumet där vi pratat om allt, gett tipps och bara pratat av oss. jättekul att ses irl åxå. vi var ju några som sågs i juni under graviditeten.

att minbebis är världens bästa forum är väl knappast nån nyhet för dom flesta av er som läser min blogg eftersom många av er är just minbebis:are! men för er andra, som kanske är mammor eller gravida, ta en kik vettja! min förlossning med text och bilder komma komma upp där snart åxå, vill gärna dela med mej av den eftersom den var så positiv, och jag vet av egen erfarenhet hur rädd man kan vara inför en förlossning, och hoppas att någon kan stilla sin oro, om än bara liiite, efetr att ha läst den.


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: