då är vi iaf två...

     Publicerat: 2010-10-29 Kl: 22:33:21 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer



åh Knyttet är min själsfrände tror jag! det är alltså inte bara jag som tänker såhär. Den där ensamma mobilen som ligger och ringer brevid en hemsk olycka.. jag kunde inte skrivit det bättre själv. och tanken med drunkningen, hur kan man tänka sej något annat än JUST det i en sån situation? när mina föräldrar åker långt eller jag vet att pappa är ute å reser kan jag sitta och uppdatera på trafikvädret på väderkanalen, där är en uppdatering varannan minut med allt som sker på landets vägar... tillåmed om hans mobil tutar upptaget länge blir jag säker på att nått hemskt hänt, lixåm att mobilen råkade ringa upp på väg ut genom rutan och ner i marken... ofta vågar jag inte ens ringa hem, iaf inte på kvällen, för jag är så rädd att ingen ska svara ååååså börjar katastroftänket, den ena tanken värre än en den andra..

sa jag frstn att jag har psykologtid den 8:e november?
Postat av: Emma

Ja inte så att jag glädjs åt din oro, men lite gött är det allt att upptäcka att man inte är ensam...hehe. Första gången jag "mött" någon annan som lider av detta katastroftänkande (skall inte ens tänka på hur det kommer bli när Nico växt upp och skall lämna huset på egen hand).

Var därför lite svårt när jag idag skulle skatta hur jag mår efter graviditeten i en enkät på BVC och en av frågorna te var "Brukar du nu känna överdriven oro och rädsla inför vissa saker?".. Jag fick helt enkelt erkänna att jag var lite knäpp redan innan jag fick barn :)



Men bra med psykolog. Hjälpte mig mycket när jag hade en period då jag var tvungen att ringa och kolla så alla jag kände levde under en period.

2010-10-30 @ 00:02:43
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: