vår dag!

     Publicerat: 2010-11-24 Kl: 19:03:09 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

jahapp... då börjar dagen gå mot ända då. vad har vi gjort idag då? hmhm. på förmiddagen var vi ute på promenad i snöstormen. men det var rätt mysigt frtm att jag höll på å blåsa bort med vagn å hela baletten :P
sedan satte vi oss i bilen och styrde kosan mot babyproffsen. denna gång stod nya pyamasar på handlelistan. (alla är i tvätten och snart dax att gå upp en stlk så köpte 4st i 68) dom har så bra där 2 för 120:- det är billigare än h&m som har två för 149:-. visseligen är h&m's gulligare och roligare, men jag gillar babyproffsens åxå för att dom har dragkedja! mycket smidigare än alla knappar :) och lite billigare sååå. det är en stooor korg med massa olika pyamasar med olika motiv, dom duger :)
sedan var vi på willys och handlade mat och blöjjor. och nu skulle jag kunna skriva en massa om blöjjor men skiter i det så det inte blir en novell här ;)

nu, tv, cola, dator, halv åtta hos mej, greys anatomy.

och imorgon ska jag till mvc och sätta in en spiral!

(längtar! inte efter att sätta in den, men att träffa bm birgitta <3)
Postat av: maria

Jag satte en för 3veckor sen,det bästa är att man slipper mensen !!

2010-11-24 @ 19:18:36
Postat av: STEPHANIE NILSSON

Hej, allt bra med dig? Vilken gullig blogg du har <3 Läs gärna senaste inlägget om dagens shopping på min blogg och säg vad du tycker om det hemköpta. Ta hand om dig. KRAM!

2010-11-24 @ 19:36:09
URL: http://deliciousblondie.blogg.se/
Postat av: sabina

tack för tipset!!

2010-11-25 @ 09:12:59
URL: http://minbebis.com/blogg/sabinamamman

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: