sömnparalys

     Publicerat: 2010-11-26 Kl: 10:20:55 | I kategori: Sofia-stuff | 5 kommentarer



tidigt i morses var jag med om något riktigt jävla otäckt. jag fick en sömnparalys (om du inte vet vad det är). jag har haft det flera gånger förut, men inte såhär! jag låg där, precis i gränslandet mellan vaken och sömn och kunde inte röra mej, och det värsta var att jag kunde inte ta ett andetag! det gick inte! hela kroppen låg som helt förlamad. jag fick panik och trodde fan jag höll på å dö! att jag var på min sista sekund i livet! men så plötsligt kom det tillbaka, jag kunde ta ett andetag och nån sekund senare kunde jag röra mej igen. fy fan, det DÄR är riktigt vidrigt att vara med om!
Postat av: Emma

Det har jag med varit med om... så jävla obehagligt. Första gången hade jag inte en aning om att man ens kunde få sådant heller så då trodde jag verkligen att jag typ fått en stroke eller nåt... Ja, såklart jag trodde..haha

2010-11-26 @ 10:59:29
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Linda N

Jag kände faktiskt inte till sömnparalys, men jag hade det i stort sett varje natt i perioder då jag var liten- och då låg jag oftast med huvudet ner i kudden!! Kunde öppna ögonen lite lite grann och försökte "väcka" mig själv genom att försöka röra på lillfingret...Fy fan vad det var hemskt!

Och jag som trodde det var nåt jag bara fått för mig..

2010-11-26 @ 11:05:22
Postat av: Anonym

Va sjukt, det där har jag haft så många gånger och inte fattat om jag inbillat mig när jag kommit till sans igen! Skönt att läsa att det faktiskt finns ett namn för det och att fler upplevt det. Det är verkligen hemskt, man tror man ska dö, vill skrika och väcka nån men kan inte röra en enda muskel i hela kroppen rys. Tur det släpper efter en liten stund, tänk om det skulle hålla i sig längre?

2010-11-26 @ 12:45:24
URL: http://www.belliz.net
Postat av: Theres

Det är skönt det också :)



Jag har aldrig varit med om en sömnparalys men skulle verkligen inte vilja det! Usch! Får du så också att du ser i syne, saker från drömmar?

2010-11-26 @ 13:40:13
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Steffi

Detta har hänt mig en gång för ca ett år sedan. Blev så jävla rädd. Kunde inte heller andas eller röra mig och fick panik. När jag tillslut kunde röra mig sprang jag ut ur rummet och fattade inte vad som hänt. Fyfan! Tur att jag aldrig upplevt det fler gånger efter det.

2010-11-27 @ 20:49:20
URL: http://pilfen.blogspot.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: