Sofia Skipper

     Publicerat: 2010-11-26 Kl: 14:07:00 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer


jag är nog inte kännd för att vara en nyttosam människa när det kommer till mat. nu när jag går hemma och dräller äter jag mycket sällan frukost (på sin höjd ett glas vatten), dels för att jag är lat, dels för att jag inte är hungrig och dels för att det inte finns nått att äta ändå.


men ibland kan jag ändå slå till på en brakfrukost-lunch, och detta brukar ta sej form som en cola och muffins om jag har det hemma. inte en muffins utan typ 6... idag var jag lite hungrig och det kändes så hopplöst på promenaden.. men så när jag kom hem inser jag att jag hade en burk-cola OCH kladdkaka. visseligen med pepparkakssmak men ändå. nu är man mätt och står sej till middagen ikväll :D

check out min fräsiga Kerstin-tischa by the way, fick den gratis efter en marknadsundersökning :P
Postat av: Emma

Haha... känner igen det där. Fast jag går oftast runt och är hungrig, men orkar ändå inte fixa något att äta... och hur mycket mat jag än köper tycks det aldrig finnas något ätbart hemma.



När jag pluggade var jag dock lite känd bland de andra eleverna på universitetet eftersom jag varje morgon satte mig utanför salen innan lektionen började och åt en brownie till frukost..haha

2010-11-26 @ 14:38:21
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: