smartass

     Publicerat: 2010-11-08 Kl: 17:52:45 | I kategori: Mamma-tankar | 2 kommentarer


numer har vi gett upp tetra-ersättningen då kerstin plötsligt böjade äta mycket mer! det kändes ohållbart när det gick iaf 4st tetra per dag... så nu kör vi på pulver. vilket jag tyckt vart så drygt, och det känns ofräschare på nåvis än tetran jag vet inte varför! men men... tjänar typ 200:- i veckan på å ha pulver. nåja nog om det! för att få detta att gå ihop med min lata och bekväma sida kom jag på den brilljanta ideen att förbereda alla flarrorna på en gång! så nu kokar jag upp vatten och häller upp rätt mängd i flaskorna som jag sedan ställer i kylen. har 6 flaskor och hon äter 6ggr per dygn. så nu tar jag bara ut en flaska, värmer i micron åså i med pulvret. klart! oh my I'm smart!

har även gjort upptäckten att har man i 150ml kokhett vatten blir det bara 140ml när det svalnat! så man måste plussa på 10ml så blir det rätt mängd när det kallnat. wierd.
Postat av: Emma å Moa

Oj vad jag känner igen mig med alla flaskor. Har oxå 6st så slipper jag diska som en galning hela tiden. Men visst börjar jag bli trött på att diska å koka flaskorna...men men många gåmger e det riktigt skönt med flaskan :)



Hur många ml äter kerstin per gång nu?

2010-11-09 @ 08:47:19
Postat av: Filippa

Dyrare med pulver? JA då måste du ju ha räknat fel =P 4 tetras per dag? här skulle det ha gått åt säkert 7 om jag använt det. Hur mycket äter Kerstin? Kanske min pojk som äter som en häst.. =P Jag kokar också vatten som jag har i en kanna där jag sedan häller i flaska och micrar, har bara 2 flaskor så jag diskar dem efter varannan måltid. Hade väl kanske velat ha någon flaska till men det funkar. Skönt att du hittat ett system som funkar för dig i alla fall! =)

2010-11-09 @ 09:10:35
URL: http://minbebis.com/blogg/labellavita

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: