nära ögat. nästan ;)

     Publicerat: 2010-11-08 Kl: 13:03:00 | I kategori: Sofia-stuff | 3 kommentarer

ibland finns det nackdelar med att ha sina döda husdjur i frysen.

VA? tänker kanske några nu, har hon döda husdjur i frysen? medans mina forna råttvänner inte alls tycker det är konstigt. svar, ja, jag har några döingar i frysen. i väntan på begravning... det är kanske bisarrt men jag väntar på att min råtta Katten som bor hos Katarina ska dö, så jag kan begrava henne med sin syster som ligger i min frys. nåja.

nu skulle jag rota i frysen för att se o vi hade NÅNTING att äta åtminstånde... så hittade jag en svart liten påse (ja, jag brukar frysa in mat i hundbajspåsar...) kände och klämde, hm vad kan detta vara? hmm hm... men så kom jag på att det var Diddelina.. lilla hamstern jag räddade från avlivning förra hösten å som dog i våras... hehe fasen åxå.
Postat av: Theres

Mysigt :D



Tja.. Man umgås. Sjunger, pratar och fikar typ. Barnen får umgås också :) Fast i den här åldern som våra är i är det nog mest till för föräldrarna!

2010-11-08 @ 15:55:39
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Veronica

Tokstolla! :)

2010-11-08 @ 19:06:27
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Nämen så tokigt. Hahaha.

2010-11-09 @ 14:46:30
URL: http://ninaruthstrom.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: