håll i er nu...

     Publicerat: 2010-11-01 Kl: 11:58:00 | I kategori: Vardagsprat | 5 kommentarer


lillsnurran sover så gott i sin vagn

god förmiddag!
här sitter jag å läser en massa bloggar och glömmer av min egen blogg! här händer ju så mycket intressant och spännande så jag bara måååååste skriva av mej. jag hostar så lungrona är påväg ut ur min kropp, kerstin sover i vagnen efter en promenad (fasen va gött dom sover ute, i vagnen!) hundarna sover i soffan... ja ni hör ju själva, det är riktigt fancy to be me! man hänger nästan inte med i svängarna alls.

idag är sista boråsdagen för denna gången, imårrn åker vi tillbaka till stockholm igen. MEN sedan åker vi ner IGEN nästa torsdag, då alla tre <3 för markus ska tattuera sej i göteborg. sedan får det nog dröjja några veckor innan vi far iväg igen.

host host host
...och host...
(får nog bli att traska till doktorn och kirra riktig hostmedicin, som ni skriver, det ska vara de rediga grejjerna, coccilana eller lepheton, real shit, så man lixåm slutar hosta "mitt i en host" när man svalt mirakelmedicinen. förr när jag hade coccilana hemma brukade jag även ta en hutt om jag inte kunde sova, fan man sover fint på den där..)
Postat av: Anonym

så söt (A)

2010-11-01 @ 12:34:05
Postat av: Emma

Haha.. ja coccilana är fina grejjer det :P Tyvärr tål jag inte morfin sådär jättebra så kan få lite hallisar och blir illamående så jag måste ligga i sängen ett dygn... men gött avslappnad blir man :)

2010-11-01 @ 14:38:09
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: emeliehjaertajonas

Tack så mycket :D

2010-11-01 @ 18:36:25
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Theres

Ja de är inriktade på mamma/barn grejen. Nej det är inte riktigt av samma anledning som du. Jag är snarare att jag blir så stressad och deppig när Signe skriker mycket och mår dåligt. Det är ju inte så så mycket nu längre utan det var ju de första tre månaderna som var rent ut sagt förjävliga!



När har du första tiden`?



Jobbigt med hostan men gud vad skönt när det sovs! :)

2010-11-01 @ 19:19:02
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Radovic

Visst gör dom! Har du möjligtvis gått Spångas djurskötarutbildning?

2010-11-01 @ 20:38:28
URL: http://minbebis/blogg/fikamedmig

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: