do some hair

     Publicerat: 2010-11-16 Kl: 21:26:48 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer


sådärja! äntligen har jag fått tummen ur och färga över min gräsliga utväxt! min utväxt som medans kerstin var i magen var mörk, och sedan plötsligt började det växa ut ljust efter att hon kommit ut! (syns dock ej på förebilden, fin va? flötig hehe) men nu så. ser ser gult ut på bilden, men skit samma :D gött å få de gjort iallafall!

nu ha det luktat lite starkt i lägenheten, fast jag har vädrat, och bara hållt mej badrummet. så nu är jag ju såklart rädd att kerstin ska må dåligt av det... så ännu en natt med oro för min del... såklart.
Postat av: Anna - Mamma till Emilia med albinism

Outfiten med barbaskön kommer ifrån Åhléns, de har mkt sött med barbapapa som jag älskar hi hi

2010-11-16 @ 23:57:40
URL: http://www.annagirl.se
Postat av: Theres

Ja det blir väl så.. Man får hoppas att det blir bättre sen när hon blir lite större och så får man försöka uppmärksamma och göra saker tillsammans under tiden.



Håret blev fint :) Min utväxt har fått samma färg som det jag färgade till så nu behöver jag kanske inte färga haha? Verkar som att mitt har blivit lite, lite mörkare.

2010-11-17 @ 07:52:31
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Anonym

Tycker din blogg är jättebra!

En fråga bara, läste att du och din pojkvän träffades på helgon. Var du sk. alternativ förr? Tänkte med tanke på att de flesta är det där hehe. Skulle vara kul att se lite bilder från den tiden isåfall :D

2010-11-17 @ 21:05:26
Postat av: Sandra

Hej!

Brukar själv få problem med gult hår då jag färgar men har hittat poly blonde "Ljus pärlblond" 10,2. Den är blå i färgen och motverkar gula pigment. Ett litet tips bara!=)

2010-11-18 @ 10:31:34

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: