varning för pladder :)

     Publicerat: 2010-05-12 Kl: 20:55:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

känns helt underbart att det är ledigt imorgon! lite sovmorgon är aldrig fel. vi har inga direkta planer, utöver att vi ska åka till kia och simpen. dom har ju skaffat sej en bedårande mini-bullterriervalp, som ska få stifta bekantskap med hundarnas hundar, polly och bamse ;) blir spännande. polly är ganska kräsen vad gäller andra hundar, men tenderar att tycka om valpar sålänge dom inte är stressade. polly hatar stressade hundar.

nåväl. har varit fullt upp på jobbet idag, men inget emot vad jag förväntar mej av fredagen. då är dom tre veterinärer hela dagen, och vi är en sköterska back, mari har semester, så vi är tre sköterskor och tre veterinärer. den kan bli tufft. hoppas dagen flyter bra. tur det är helg dagen efter :P

idag hade vi besök av en av foderleverantörerna på jobbet. vad mäkta impad av vad personen hade att säga. deras marknadsföring verkar gå ut på att prata ner andra fodermärken. se här vad dåligt dom har, dom har si, dom har så, detta är inte bra med deras inenhåll, osv. ärligt talat, framhäv era egna kvaliteer istället för att prata skit om andra märken, först då har du ens chansen tiil mitt förtroende. härregud.

det är tommt i djurhörnan nu... först försvann ju råttorna, och nu är tillochmed lille hamstern. marsvinen kvar nu då. bambam (ena marvinet) är ju över 4 år gammal så vem vet hur länge han hänger i. stig-boppe är ju bara drygt ett år, men han är ju kasrerad, dels för att han betedde sej som en skit med kulorna kvar, men åxå för att jag då kan skaffa en jämnårig hona som kompis den dagen han blir ensam. räknar ju ändå lite med att det blir stig-boppe som blir ensam och inte bambam, om naturen följer sin stilla gång.
nej gud vad deppigt, varför snöade jag in på detta? men ja, tommt är det i djurhörnan iaf... en sak som är säkert.

nu vart inlägget alldeles för långt ;)



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: