solokvist

     Publicerat: 2010-05-09 Kl: 11:28:31 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


jahapp, då har mamma och pappa åkt hem :( så nu är jag ensam igen. eller ja, ensam och ensam, polly, bamse och kara är ju här åxå :) markus är påväg hem från riksgränsen och kommer på eftermiddagen =)
jag har nu städat och grejjat så nu är det rent och fint igen! mamma och pappa har jämt med sej så mycket grejjer så hela köket är överbelamrat haha.. och det blir dammigt åxå med tre hundar och tre personer i denna lilla lägenheten. och damm, är ett stort hatobjekt i mitt liv men nu är det väck! ;)

jag har inga planer för dagen, förutom att jag ska handla lite åså... ta en tupplur åxå tror jag, inte sovit så mycket det sista. och imorses satt vi bänkade 08.18, eftersom toffe är på tv varannan söndag, i nyhetsmorgon som deras husveterinär, detta ville vi inte missa! ;) toffe är våran ortopedkonsult på jobbet och en godvän till alla som jobbar på kliniken. han jobbar som veterinär på södra djursjukhuset här i stockholm.

hopps ni har en fin helg!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: