mårrn mårrn!

     Publicerat: 2010-05-28 Kl: 06:55:47 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


huga vad tidigt.
kom alldeles för tidigt till jobbet åxå, då jag inte gick hemma och sölade eftersom jag inte ville störa sean och elise som sover i vardagsrummet på bäddsoffan. så, kom iväg lite tidigare än vanligt. nu har jag surfat runt lite på nätet och ska snart ta tag i jobbet här på kliniken. hoppas det blir en bra jobbdag, med mycket att göra så dagen går fort, för nu vill jag hem till markus och gästerna istället för att vara här. vi har ju konferens med jobbet imårrn åxå så missar hela lördagen med dom, lite synd såklart, även om det blir trevligt med en dag på hasselbacken, på djurgårn.

och vad ska man säga om eurovision då? haha. lilla sverige. alltid dessa stora hopp, alltid fiasko. var det ens nån som trodde att lilla anna skulle gå vidare? inte jag iallafall. även om vi svenskar tycker hon är så söööt, och duktig i idol osv, och har en relation till henne, så blir det inte mycket kvar när man skalar bort det och ställer henne på en nationell scen. sorry. kvar blir en liten människa med en liten sång och ett vibrato som gör att det låter som hon håller på å bajsa på sej av nervositet... i'm nooot suprised.
nu får man hejja på nån annan då, jag är ju halvnorsk, så varför inte norge, eller england kanske med tanke på våra engelska gäster :P haha

nu ska jag gå å jobba!
ha en fin dag!

 

 


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: