man vet att man lever...

     Publicerat: 2010-05-14 Kl: 18:00:53 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


fan vad jag är tröööööööööööööött! sikken jäklar jobb-dag! helt hysteriskt har det varit. en veterinär plus och en sköterska minus. det på en klämdag, då alla är lediga och ska "passa på" att gå till veterinären. tur i oturen, så var vår ena veterinär sjuk, så hon kämpade på under förmiddagen men sedan fick hon gå hem stackaren. jätte synd för henne.. men hade även hon haft patienter under eftermiddagen hade det inte gått alls. vi får lixåm inte plats när det är så högt tryck. men men, allt går ju fint ändå, allt löser sej, och nu är jag hemma. trött som få, men nu är det ju helg :)

bebisen har rört sej som aldrig förr idag på eftermiddagen. tror hon har legat långt ner i bäckenet och slått kullerbyttor och det har nästan gjort ONT! nu är det lite lugnare igen. hon har åxå sparkat mot min urinblåsa och rygg så det tjongat till så in i helsikke. ojojoj. och värre blir det ju. bara att gilla läget helt enkelt.

nu sitter jag här och mölar i mej godis, för att bli pigg eller något... markus grejjer med sin cykel ihop med hans kompis joppe. och jag hoppas vi ska äta snart. är hungrig.

annars tänker jag mest sitta här resten av kvällen och ta igen mej!

hejsålång!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: