hej hej!

     Publicerat: 2010-05-20 Kl: 17:35:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Bamse njuter ute med sitt nya gooda tuggben :)

skönt att sluta tidigt idag! mindre skönt att börja sju. men men. dagen har varit bra! lagom att göra! varken för lite eller för mycket, bara att göra hela tiden. lixåm. perfekt.

har varit hemma en stund, men damn vad det tog tid idag att köra hem det var totalstopp i årstatunneln, köer as hell. jag valde att köra mot älvsjö istället och via stureby osv hem. det är längre men det tog lätt betydligt kortare tid än att sitta i den skitkön. ush!

borde städa lite här hemma, men orkar nog inte idag. det är så skönt att komma hem och bara sätta sej. inte göra nått. ******* rumlar runt i magen för fullt. hon har lite av ett dagsschema faktiskt. på morgonen när jag vaknar sover hon, och verkar bara vakna till litegrann för att vifta med en hand eller så, medans jag gör mej iordning oh åker till jobbet. sedan under förmiddagen kör hon igång en stund, sedan lite lungt över lunch, för att till eftermiddagen köra all in. och på kvällen, när vi sitter i soffan är det full rulle. men hon sover rätt bra på natten märker jag, alltid skönt det :)

nu ska jag surfa vidare!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: