fynda fynda

     Publicerat: 2010-05-28 Kl: 17:01:06 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu har vi ett tag :D

jippiiiii! fredag! jag är hemma, mmm underbart! markus, elise och sean är inne i stan på en pub, efter att ha turistat lite i dag, och jag ska möta upp dem senare så ska vi ut och äta. just nu ligger jag dock i sängen och slappar med två nöjda hundar som äter ben, och en bebis i magen som säkert tänker dra igång sin "ahh, mamma vilar, dax att böka runt-stund".

idag kom vår beställning från dogman! har gjort fina fynd och köpt storpack tuggben, och storpack bollar till polly. så jag och bamse kan leka med den stora blå bollen (se bild) det går lixåm en sån liten färgglad boll vaje gång vi är ute och leker då pollys mål bara är att massakera den. perfa att köpa direkt från grossist, är ju mer än dubbelt så dyrt i affären :P

imorgon är det somsagt konferens med jobbet. ser mest fram emot buffén på hasselbacken som rockar fett ;) sjukt god mat alltså! synd att jag inte får äta all god serranoskinka å sånt, men jag får ta igen det när bebis är ute :)

nu ska jag ta en sväng om på nätet, se vad som hänt idag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: