trött...

     Publicerat: 2010-03-21 Kl: 21:26:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


hade ambitionen att kolla på Johan Falk-filmen ikväll med mitt godis åså, men inser att jag efter denna intensiva 80-mils helg, är aldeles för trött, så nu blir det sängen och sova. är ju ensam hemma och har hela sängen för mej själv och ingen som snarkar vid sidan om mej :P fast det är ändå ganksa trist när markus inte är hemma, inte bara fördelar alltså ;)

slås även av tanken att idag är första dagen på graviditetens andra hava. så sjukt. har nog ännu inte riktigt insett att jag är gravid....

god natt!


Postat av: Emelie

Du kommer tycka att 5.55 är sovmorgon när bebis har kommit. ;)

Första tiden har ju ingen dygnsrytm alls, men med alla fantastiska nybliven-mamma-hormoner överlever man. Om inte annat kan man ju ta igen lite lovely sömn när bebisen sover under dagen.

I morse la jag mig på en filt mitt på golvet bland alla leksaker och så fick Wille leka bäst han ville medans jag sov en stund, haha. Rätt var det är får man en kloss i huvudet och då får man försöka avleda med någon lite mjukare leksak och sen sova vidare.

Livet är sig INTE likt mot innan. Men det är värt ALLT! ♥

2010-03-21 @ 21:45:18
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: