ska jag dö nu?

     Publicerat: 2010-03-23 Kl: 20:11:36 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


varning för äckel-inlägg!!
varning för äckel-inlägg!! varning för äckel-inlägg!!


alltså idag var jag med om något så jävla obehagligt. kände mej lite slemmig i halsen på morgonen och fick harkla mej lite i skymundan sådr ni vet man kan behöva göra. fick upp en liten "sträng" som visade sej vara ett blodkoagel när jag spottade ut det. huh tänkte jag, läskigt... sedan när jag satt i bilen fick jag så jädda mycket slem i halsen så jag vart tvungen att göra en riktig gubb-harkling! av nyfikenhet stack jag upp huvudet mot backspegeln för att syna blobban jag fick upp, och vad fan ser jag?? en stor jävla blodklump på 2x2cm liggandes på tungan! höll på å köra av vägen. ett enda ord kom upp i mitt huvud. c-a-n-c-e-r. vem fan får upp massa blod när man harklar? sedan började jag blöda näsblod. men antar att denna obehagliga upplevelse går hand i hand med mina sjukt känsliga slemhinnor i munnen åxå (pga graviditeten), när jag borstar tänderna spottar jag rent blod i princip. förmodligen hade något kärl bak i näsan blött och samlats sedan i sekretet man har i systemet så att säga. men gud asså, så jävla risigt det kändes!!

Postat av: Anonym

Lugn, lugn, lugn! Det är inte en av graviditetes mysigaste sidor, men tyvärr ganska vanlig. Jag blödde också näsblod, mycket och ofta. Tandkött likaså och i november (knappt tre månader innan BF) började jag blöda på jobbet (som en ordentlig mens). Blev såklart livrädd och trodde jag skulle få min bebis där och då, men det visade sig ju bara vara sköra slemhinnor som spökade. Fast jag blev sjukskriven ändå. APSKÖNT!

2010-03-23 @ 22:11:09
Postat av: Emelie

Det var såklart jag och ingen annan som skrev det där förra... ;)

2010-03-23 @ 22:12:01
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Alice

Luuugn det händer så otorligt mycket konstiga grejer i kroppen att man undrar vad som är vad när man är gravid.

Jag som sagt förlorade nästan hörseln på båda öronen och fått knorr på stämbanden så jag kan fortfarande inte ta en ljus ton utan att rösten spricker.

Det är sånt man inte får veta men sånt som är helt normalt även om det inte händer lika ofta :)

2010-03-24 @ 06:23:41

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: