vovvarna <3

     Publicerat: 2010-03-25 Kl: 19:03:13 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer


Bamse, Kara och Polly, från dagens lunchpromenad!


lille Bamse <3


Postat av: Therese

Det är inte alls omöjligt, men svårt att säga bara på beskrivning. Men eftersom den muskeln jobbar för att så att säga hålla höften böjd och liksom går på framsidan, plus att den gärna krampar lite oprovocerat, så skulle det kunna vara den.



Det är den muskeln som oftast ger det sk ryggskottet, där ryggen låser sig i böjt läge och man tvingas gå framåtböjd.



Jag vet för lite om hur foglossning funkar för att utesluta det, och jag vet inte heller hur hårt man kan provocera musklerna genom stretch när man är gravid (eftersom ligamenten mjukas upp)



Om det återkommer kan du be Markus hjälpa dig, genom att du får ligga på rygg och han lyfter dina ben och drar upp dem mot din mage (det viktiga är att du måste vara helt avslappnad och inte hjälpa till)håller dig ihopknölad i 90sekunder och sedan långsamt långsamt för ner dina ben igen tills du ligger raklång.



Här är det superviktigt att du inte hjälper till i något läge.



Sedan reser du dig genom att rulla till sidan först och häva dig upp. Sätter du dig provocerar du muskeln för hårt och den kan krampa igen. =)



Men som sagt, hör med folk som kan graviditet också så det inte är foglossning. Men metoden (som kallas counter-strain) är inte farlig i vilket fall eftersom den bara jobbar med kroppens egna avslappning. =)

2010-03-26 @ 07:54:10
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: