helg.. igen!

     Publicerat: 2010-03-05 Kl: 17:09:37 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


freeeeeeeedag! igen!
woho veckan har gått jättefort! började ju sju... men när man slutar fyra så har man glömmt det :P jävla härligt att få knalla hem vid den tiden.
nu ska jag bara sitta här i soffan, tills jag ska lägga mej :P och ikväll är det ju solsidan igen, roligt roligt!

idag har jag kapitulerat för min bebis. den tycker inte om mina jobb-byxor. (om det nu är bebben jag känner men alla säger ju det). såfort jag sitter ner med dom byxorna så bökar den och putter lixåm lite irriterat ut mot byxlinningen. så liten, och redan åsikter? så vid lunch idag bytte jag till mina mjukisbyxor! det får gå! vi har knappt byxor på jobbet, de fyra jag brukar använda är fina och passar bra men ja, nu gillar inte bebisen dom längre. de andra byxorna är fula, jag ser fet ut i dom och jag vägrar ha dom. ska försöka hitta egna vita byxor med snörning i midjan jag kan ha på jobbet, som passar in där helt enkelt.

imorgon åker jag och markus till mellerud, hans syster och hennes bebis är på besök i sverige, dom bor ju i london annars, så vi ska hälsa på medans dom är hemma. 45 hääärliga mil på landsvägar rakt genom sverige. kul. men vad gör man inte för familjen? =)
nästa helg åker jag hem till mina föräldrar. har inte vart hemma sedan början av januari! inte träffat mamma sedan dess! har aldrig gått så lång tid emellan nångång förut! pappa träffade jag ju på möbelmässan i februari. men vädret har ju varit så ostadigt, och jag har helt enkelt inte vågat mej ut på helgutflykt, för vem vet när nästa snöstorm skulle slå till lixåm?

ha en bra kväll!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: