hej kaos.

     Publicerat: 2010-03-26 Kl: 18:59:19 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

härregud. eftermiddagen på jobbet var helt hysterisk. eftersom man ansåg denna eftermiddag vara bra att bona golvet på ett av rummen (detta beslut togs innan alla brakade in) så stod vi med ett pol-rum back, medans tiden bara gick och patienerna inte fick plats på kliniken knappt. blodprover efter blodprover och ja. jag vet inte. känns som allt berodde på att det blev ett rum för lite. då kommer man inte igång med nästa pga att man inte har någonstans att sätta patienten. vi behöver en större klinik, skulle jag vilja säga :)
dessutom klappade ena blodprovsmaskinen ihop mot slutet, så jag kunde inte ens köra det sista provet, får ta det på måndag. så typiskt när det redan är massor att göra lixåm, och jag fick inte igång den heller, brukar kunna fixa maskinerna när dom kruppar. varken jag eller mari kom hem klockan fem som vi skulle, utan klockan var närmare halv sex innan vi kom ifrån jobbet idag.

men nu är vi iaf hemma. har slagit mej ner i soffan och väntar på markus <3 han ska laga mat idag och det verkar som jag ska få min efterlängtade marängsviss till efterrätt åxå! wiiee!
och ikväll är det let's dabce finla, vilket intresserar mej föga men ägnar det ett havt öga så tiden går fortare tills solsidan börjar :P

vi hörs senare!


Postat av: Snookie - Perfection since 1992

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med dig! Vill bara tipsa dig om att kika in på min helt nystartade blogg! Pussen!

2010-03-26 @ 19:46:56
URL: http://snookie.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: