sommar!

     Publicerat: 2010-06-29 Kl: 11:25:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


sommar sommar sommar weei!

asså, det är fanimej sommar nu!
man trodde inte riktigt att det skulle bli någon? men nu jäklar. trotts att jag jobbar, och inte har semester känns det som jag kan njuta av det fina vädret. idag jobbar jag kväll, och helgen var ju långhelg med fint väder åså. känns toppen.
vaknade tidigt och har nu varit ute och gått en långpromme, nästan två timmar i det fina vädet. hundarna har badat och hoppat från små-klipporna nere vid sjön, bamse har simmat efter bollen och polly har slitit sin boll i stycken, allt är som det ska! nu har jag ätit lite här ute i solen, och försöker dricka en massa vatten. det ska ju hjälpa mot att samla vatten runt vrister åså, och det vill jag ikke!
hade tänkt städa, men skiter fasen i det idag, men ska plocka ur diskmaskinen. det får nog räcka som kraftansträngning en dag som denna. sedan tror jag baskemej att jag ska åka förbi mc donalds på vägen till jobbet och köpa en stor chokladmilkshake!

ha en fin dag in da´sun!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: